top of page

Hvem kan blive medlem?

Christianehøj er et §104 dagcenter for medlemmer med psykisk og fysisk funktionsnedsættelser, samt et særligt tilbud for personer med erhvervet hjerneskade. 

 

Sådan gør du!

Mener du, at Christianehøj er noget for dig, kan du kontakte os og aftale et uforpligtende besøg. Hvis du efter besøget har lyst til at blive medlem på Christianehøj, skal du kontakte en sagsbehandler i din egen kommune.

Egenbetaling

Bliver du medlem på Christianehøj, skal du selv betale et kontingent på kr. 100,- pr måned, hvis du ønsker at komme en dag om ugen, og kr. 200,- pr. måned, hvis du gerne vil komme to gange om ugen osv.  Man kan max betale 300 også selvom du kommer 4 eller 5 gange.

Kontingentet dækker bl.a. kaffe, te, frugt, aviser og ugeblade o.l.

Betalingsmåden

Når du bliver meldt ind på Christianehøj opretter vi en konto til dig, hvor alt hvad du bruger og skal betale bliver trukket på. Man kan få et kontoudtog hver måned.

Der skal forudindbetales til kontingent og forbrug, det månedlige beløb aftales ved indmeldelse, så der kan laves en fast bankoverførsel til Christianehøjs konto i Nordea: 2228 - 8170 284 853. Husk at skrive navn på overførslen. 

Transport

Hvis du ikke er i stand til at benytte offentlige transportmidler, kan der søges kørsel via sagsbehandleren i din egen kommune.

Åbningstider

Mandag til fredag fra klokken 9.30 til 15.00

Desuden er der forskellige aftenarrangementer.

Tilsynsrapport

Du kan se den seneste tilsynsrapport ved at klikke på nedenstående link.

Tilsynsrapport 2024

Sociale medier

Christianehøj har en profil på både Facebook og Instagram. På disse sider kan du, dine pårørende, venner og andre se praktiske informationer omkring Christianehøj og se fotos af madopslag og andre spændende ting. 

Vi vil opfordre jer alle til at følge vores sider, så I kan følge med i alle de spændende ting der sker på Christianehøj.

På Facebook kan I følge os ved at skrive Christianehøj i feltet "søg på Facebook" og husk at trykke på knappen "synes godt om".

På Instagram kan I følge os ved at skrive Christianehoej i feltet "søg" og husk at trykke på knappen "følg".

For begge profiler gælder det, at der ikke vil blive lagt fotos op af personer.

Hvis I har brug for hjælp eller brug for afklaring af spørgsmål, så spørg endelig personalet.

 

bottom of page