press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/60

Velkommen

   Christianehøj er et § 104 dagcenter i Søborg for medlemmer mellem 18 og 65 år,             samt et neuro-rehabiliteringstilbud til personer med senhjerneskader.

Cristianehøj er for dig, der har lyst til at være sammen med andre og prøve kræfter med forskellige former for kreativ eller fysisk udfoldelse.

 

Hvis du har mod på det, kan du hver dag starte med fri fitness, der er også dagligt åbent i vores kreative værksted, hvor du kan sy og lave forskellige andre slags håndarbejde. Du kan at låne en computer/iPad, spille billard, bordtennis eller bare hygge sig med de øvrige medlemmer.

 

Christianehøj er en selvejende intuition der har 100% driftsoverenskomst med Gladsaxe kommune.

Hvis Christianehøj lyder som noget for dig, kan du kontakte os og aftale et uforpligtende besøg.

Hvis du efter besøget har lyst til at blive medlem på Christianehøj, skal du kontakte en sagsbehandler i din egen kommune. ​

                                                                

 

Pårørende.png

Christianehøj tilbyder også neuro-rehabilitering til personer med senhjerneskade.

Formålet er at styrke kompetencer, handlemuligheder og livskvalitet. Der arbejder med fysiske, psykiske og sociale ressourcer.

Vi tilbyder aktiviteter, der er med til at fremme din 

motivation og kontrol over dit eget liv.

Når du starter, afholdes en samtale, hvor forventninger afstemmes. Efterfølgende observeres der, for at klarlægge hvilke udfordringer og ressourcer der skal arbejdes med, så indsatsen kan målrettes.

Vi arbejder med mentale og fysiske Neuro-Rehabiliteringens hold under ergoterapeutisk vejledning, der alle har til formål at gøre den senhjerneskadedes hjerne mere funktionsdygtig.                                                                                                                 

                                                          HOLD-OVERSIGT